Voorlezen en ruilbieb

07-10-2021

We zitten inmiddels al helemaal in het thema van de KBW: "Worden wat je wil" Vandaag hebben alle leerkrachten in een andere groep voorgelezen, dat was wel erg leuk!

Ook zijn er al veel ouders op school geweest om te vertellen over hun beroep. U heeft vast al het één en ander voorbij zien komen. We genieten van de betrokkenheid van jullie als ouder en de kinderen zijn ook erg enthousiast.

**Ruilbieb
Donderdagmiddag 14 oktober is er voor groep 5 - 8 de gelegenheid om mee te doen met de ruilbieb. Dit is NA schooltijd direct om 14:30.

Vrijdagmiddag 15 oktober zullen de groepen 1-4 een ruilbieb organiseren onder schooltijd.

De bedoeling is dat de kinderen de boeken die ze willen ruilen op de desbetreffende dag meenemen (niet eerder). Het aantal boeken wat meegenomen wordt is ook het aantal wat je mee terug mag nemen; maximaal 3! Gaan jullie alvast boekjes uitzoeken? (Graag in een plastic zak/ grote tas meenemen)